Kindvriendelijke vakantiehuizen in de Ardennen Voor een onbezorgde vakantie met de kids

Kindvriendelijk vakantiehuis Ardennen

Bent u op zoek naar een kindvriendelijk vakantiehuis Ardennen? In de Ardennen zijn veel kindvriendelijke vakantiehuizen en groepsaccommodaties voor een heerlijke vakantie of leuk weekendje weg met de kinderen. Denk aan een vakantiehuis in de Ardennen met speeltoestellen, een speeltuin, een trampoline, een speelkamer, biljart en tafeltennistafel. We bieden ook verschillende luxe vakantiehuizen met binnenzwembad, jacuzzi of sauna in de Ardennen. Zo is er voor iedere leeftijd iets te doen en kan iedereen zich urenlang vermaken. Boekluxevilla heeft de allerleukste vakantiehuizen voor kinderen geselecteerd. Bij elk vakantiehuis staat vermeld wat er voor de kinderen te doen is.

Naar de Ardennen met kinderen? Ontdek het gemak van een vakantiehuis!

Een kindvriendelijk vakantiehuis Ardennen is uitermate geschikt voor een vakantie met kinderen! Om te beginnen hoeft u niet zo lang te reizen en denk alleen al aan alle voordelen vergeleken met een hotel… geen aparte kamers huren, meer ruimte, meer privacy, gezellig in uw pyjama aan het ontbijt, heerlijk koken in uw eigen keuken en dit alles met het comfort van thuis… met liefst nog een privézwembad, een speelkamer en een heerlijke tuin met grasveldje of speeltoestel. Zo kunt u zelf heerlijk ontspannen en hebben uw kinderen een topvakantie in een kindvriendelijk vakantiehuis Ardennen!

Het kindvriendelijke Ardennen

Een bezoek brengen aan de watervallen van Coo is een echte must. Wat is dit een prachtig natuurfenomeen! De watervallen zijn 15 meter hoog en langs de watervallen loopt een trap, waarvan u op diverse niveaus kunt kijken. Plopsa Coo is een onderdeel van de watervallen van Coo en ligt er precies achter. Zo kunt u beiden goed combineren en hebben de kinderen een topdag want ze er komen alle bekende figuren van Studio 100 tegen, zoals Maya de Bij, Wicky de Viking en Mega Mindy. Leuk voor groot en klein.

Ook het kleine toeristentreintje van Durbuy mag u zeker niet overslaan. Het treintje brengt u naar de uitkijktoren, waarvan u de prachtige omgeving van Durbuy kunt bewonderen. Het wildpark Parc Gibier La Roche is ook erg leuk voor kinderen. Zo kunnen ze hier o.a. herten, vosjes, zwijnen en oehoe's tegenkomen en er is ook een leuke speeltuin met tokkelbaantjes. Breng daarna ook nog een bezoek aan la Roche-en-Ardenne waar het prachtige riviertje de Ourthe omheen kronkelt.