Kindvriendelijke vakantiehuizen in Italië Voor een onbezorgde vakantie met de kids

Kindvriendelijk vakantiehuis Italië

Bent u op zoek naar een kindvriendelijk vakantiehuis Italië? In Italië vindt u genoeg kindvriendelijke vakantiehuizen voor een heerlijke vakantie met de kinderen. Een vakantiehuis in Italië met speeltoestellen, een speeltuin, een trampoline, een speelkamer, biljart of tafeltennistafel. Boekluxevilla heeft de allerleukste vakantiehuizen voor kinderen geselecteerd. Bij elk vakantiehuis staat vermeld wat er voor de kinderen te doen is.

Naar Italië met kinderen? Ontdek het gemak van een vakantiehuis!

Een kindvriendelijk vakantiehuis Italië is uitermate geschikt voor een vakantie met kinderen! Denk alleen al aan alle voordelen vergeleken met een hotel… geen aparte kamers huren, meer ruimte, meer privacy, gezellig in uw pyjama aan het ontbijt, heerlijk koken in uw eigen keuken en dit alles met het comfort van thuis… met liefst nog een privézwembad, een speelkamer en een heerlijke tuin met grasveldje of speeltoestel. Zo kunt u zelf heerlijk ontspannen en hebben uw kinderen een topvakantie in een kindvriendelijk vakantiehuis in Italië!

Het prachtige kindvriendelijke Italië

Op vakantie naar Italië met kinderen? Italië is de bestemming voor een heerlijke gezinsvakantie. Het zonnige klimaat, de kust en meren, de heerlijke pizza's en de gezellige steden maken Italie bijzonder geschikt voor een autovakantie met kinderen. Voor echte waterratjes vindt u volop strandvakanties langs de diverse kustgebieden en waterpret bij aquaparken, maar ook cultuurfanaten halen hun hart op in steden zoals Rome of Venetië.

U heeft de keuze uit veel regio's en kindvriendelijke vakantiehuizen. Waterpret gegarandeerd in een vakantiehuis aan de Italiaanse meren in Noord-Italië. Zon, zee strand vindt u in de populaire vakantieregio Toscane. In Apulië (Puglia) is de zee links en rechts van de hak, dus altijd dichtbij. Hier vindt u bijzondere Trulli huisjes die een sprookjesachtige sfeer geven. Maar ook het echte temperamentvolle Zuid-Italië waar u op avontuur gaat naar niet-ontdekte plekjes op de eilanden Sicilië en Sardinië.

Door de zuidelijke ligging van Italie heeft het voor een groot deel een mediterraan klimaat. Dit wil zeggen dat het eigenlijk het hele jaar aangenaam weer is. De zomers zijn warm, terwijl de winters relatief zacht zijn. De eilanden van Italië zoals Sicilië en Sardinië zijn daarentegen weer wat warmer dan de rest van Italië. Wanneer u in de zomer een kindvriendelijk vakantiehuis Italië boekt zit u qua weer in ieder geval altijd goed. Het klimaat is Italië is echter ook erg gunstig voor een vakantie met kinderen in andere jaargetijden.