Kindvriendelijke vakantiehuizen in Spanje Voor een onbezorgde vakantie met de kids

Villa Son Ferragut De Baix

Vakantiehuis Spanje, Mallorca, Sa Pobla. U kunt dit vakantiehuis Mallorca huren vanaf: € 1.495 per week.
Sa Pobla 07420 Mallorca ES

Kindvriendelijk vakantiehuis Spanje

Bent u op zoek naar een kindvriendelijk vakantiehuis Spanje? In Spanje vindt u genoeg kindvriendelijke vakantiehuizen voor een heerlijke vakantie met de kinderen. Een vakantiehuis in Spanje met speeltoestellen, een speeltuin, een trampoline, een speelkamer, biljart of tafeltennistafel. Boekluxevilla heeft de allerleukste vakantiehuizen voor kinderen geselecteerd. Bij elk vakantiehuis staat vermeld wat er voor de kinderen te doen is.

Naar Spanje met kinderen? Ontdek het gemak van een vakantiehuis!

Een kindvriendelijk vakantiehuis Spanje is uitermate geschikt voor een vakantie met kinderen! Denk alleen al aan alle voordelen vergeleken met een hotel… geen aparte kamers huren, meer ruimte, meer privacy, gezellig in uw pyjama aan het ontbijt, heerlijk koken in uw eigen keuken en dit alles met het comfort van thuis… met liefst nog een privézwembad, een speelkamer en een heerlijke tuin met grasveldje of speeltoestel. Zo kunt u zelf heerlijk ontspannen en hebben uw kinderen een topvakantie in een kindvriendelijk vakantiehuis in Spanje!

Het prachtige kindvriendelijke Spanje

Op vakantie naar Spanje met kinderen? Bij een kindervakantie in Spanje denkt u direct aan de mooie costa's maar er is nog veel meer te doen in Spanje met kinderen! Van de eindeloze zandstranden aan de prachtige Spaanse kust, tot de avontuurlijke binnenlanden en de populaire eilanden. Spanje is ontzettend groot en vooral heel erg divers. Of u nu op zoek bent naar een zonvakantie om eindeloos te realxen, een actieve vakantie in de natuur, een bijzondere rondreis of een culturele citytrip. In Spanje vindt u het allemaal.

De Balearen Eilanden bestaan uit de kindvriendelijke eilanden Ibiza, Mallorca en het kleinere Menorca.

Helemaal in het Zuiden van Spanje vindt u Andalusië, een favoriet van families. Hier vindt u de bekende Costa del Sol en sprookjesachtige steden zoals Granada, Sevilla en Cordoba. Populair aan de Costa del Sol is de toeristische badplaats Torremolinos.

Aan de Oostkust van Spanje vindt u de Spaanse regio Valencia. In deze regio vindt u de 2e grootste stad van Spanje, die ook Valencia heet. Maar veel bekender bij Nederlandse families is de kuststreek de Costa Blanca.