Over ons

Boekluxevilla is 100% onafhankelijk en transparant en onze Missie is het koppelen van de consument aan de aanbieder van de vakantiehuizen. Onze Visie is een geselecteerde weergave van luxe vakantiehuizen voor online zoekend publiek! "Wij brengen gepast aanbod en consument samen".

Waarom Boekluxevilla

Wanneer u op zoek bent naar luxe en comfort en u wilt meer dan zomaar een verblijf voor uw welverdiende vakantie, dan is het door het eindeloze aanbod en diversiteit aan vakantiehuizen op het internet vaak lastig om tot een keuze te komen die aan uw wensen voldoet.

Bij Boekluxevilla.nl hebben wij het grove voorwerk daarom al voor u gedaan door in de mooiste vakantielanden en bijbehorende regio’s een aanbod samen te stellen van uiteenlopende, luxe vakantiehuizen. 

Geselecteerde aanbod

Met dit geselecteerde aanbod houden wij rekening met diverse criteria.

Zo zijn alle vakantievilla's voorzien van een verzorgd interieur, hebben ze een mooie ligging, bieden ze privacy en beschikken ze uiteraard over een privé zwembad, sauna of jacuzzi.

Of u nu met uw partner, het gezin, de hele familie of met vrienden op vakantie wilt, in ons aanbod is hier rekening mee gehouden. Met slechts enkele klikken kunt u eenvoudig uw wensen filteren op land van bestemming, de regio, het aantal personen en mogelijk budget.

Werkwijze boeking

Indien u tot de keuze van uw ideale vakantievilla bent gekomen dan leiden wij u door naar desbetreffende aanbieder via de groene (“beschikbaarheid en prijzen” of “meer informatie”) button. U rekent dan ook niets af voor onze service. Mocht u bij desbetreffende aanbieder tot een definitieve boeking komen dan ontvangen wij via de aanbieder een vergoeding.

Regelmatige updates

Wij passen ons aanbod geregeld aan en blijven voor u zoeken naar de mooiste vakantiehuizen. U kunt zich daarom altijd vrijblijvend inschrijven voor onze nieuwsbrief zodat we u van ons vernieuwde aanbod op de hoogte kunnen houden.

Nieuw in ons aanbod

-  Luxe vakantiehuizen in de Ardennen
- Kindvriendelijk vakantiehuis Frankrijk
- Kindvriendelijk vakantiehuis Ardennen
- Wellness vakantiehuizen

Tip ons over nieuw aanbod

Weet u een vakantiehuis die uitstekend in ons aanbod zou passen, tipt u ons dan door een link van de locatie te mailen naar redactie@boekluxevilla.nl of neem contact met ons op via onze contactpagina

Wij stellen het uiteraard op prijs dat wanneer u tevreden bent over onze service dat u dit met uw kennissenkring of via social media wilt delen.

Alvast veel vakantieplezier gewenst,

Redactie Boekluxevilla.nl 

Populaire bestemmingen Ontdek de meest favoriete bestemmingen