Vakantiehuis met binnenzwembad

Voor een heerlijk ontspannen vakantie

Vakantiehuis met binnenzwembad voor ieder seizoen

Of het nu zomer is of hartje winter, een vakantiehuis met binnenzwembad zorgt het hele jaar door voor de nodige ontspanning. Even sportief een paar baantjes trekken of gewoon lekker dobberen terwijl de kinderen plonsen en heerlijk spelen. In een vakantiehuis met binnenzwembad beleeft u het ultieme vakantiegevoel.

Vakantiehuis met binnenzwembad voor de hele familie of met vrienden

Gaat u met meerdere gezinnen, met opa en oma of een groep vrienden op vakantie, dan wilt u natuurlijk het liefst een groot vakantiehuis zodat iedereen het naar zijn zin heeft. In de Ardennen vindt u een groot aanbod luxe vakantiehuizen met binnenzwembad. Sommige huizen bieden naast een privézwembad ook een sauna of jacuzzi. Een aantal huizen bieden het zelfs allemaal zodat u kunt genieten van een heerlijk wellness verblijf.

Meer dan een eigen binnenzwembad

Een vakantiehuis met binnenzwembad heeft vaak ook nog veel extra’s zoals een speeltuin, trampoline, sauna, jacuzzi, thuisbioscoop, biljart en tafeltennistafel. Zo is er voor iedere leeftijd iets te doen en kan iedereen zich urenlang vermaken. Boekluxevilla biedt verschillende luxe vakantiehuizen met binnenzwembad dichtbij huis maar ook in Europa.