Vakantiehuis Lunteren

Vakantiehuis Nederland, Gelderland, Lunteren - max. aantal personen 12. U kunt dit vakantiehuis Nederland huren vanaf: € 899 per week.

Beschrijving vakantiehuis Lunteren

Een heerlijk verblijf met uw familie, vrienden en kennissen in vakantiehuis Lunteren, tegen de bosrand in Lunteren, in het midden van Nederland. Dit moderne, ruime vakantiehuis ligt direct aan de rand van de Veluwe en heeft een sauna en een ligbad.

Het vakantiehuis beschikt over een modern ingerichte woonkamer met openslaande deuren naar het verzorgde terras met een ruime tafel en een gezellige terrashaard, zodat u vaak ook 's avonds nog heerlijk met de hele groep lekker buiten kunt eten en natafelen. Uiteraard kan dat ook aan de heerlijke lange tafel in de open, moderne keuken.

In de tuin staan schommels, een glijbaan en er is ook een trampoline. De tuin is rondom afgeschermd, zodat uw kinderen en uw huisdieren veilig rond het huis kunnen lopen. Mocht de zon iets te enthousiast zijn, kunt u beschutting zoeken onder het zonnescherm.

Vanuit uw vakantiehuis loopt u zo de heide en het bos in. Vakantiehuis Lunteren heeft 3 verdiepingen. 's Winters is de vloerverwarming heel aangenaam en 's zomers slaapt u koel in de kamers in het souterrain. In uw vakantiehuis vlakbij de Hoge Veluwe is ook een speciale ruimte met wasmachine en droger.

Omgeving Lunteren

Lunteren en de Hoge Veluwe zijn van oudsher zeer geliefde vakantiegebieden. Vlakbij uw vakantiewoning ligt de Hessenhut, een mooie plek om te genieten van het mooie uitzicht over de Gelderse Vallei. Het nationale park de Hoge Veluwe is een combinatie van cultuur en natuur. Bij de 3 ingangen kunt u de witte fiets pakken (gratis) en op weg naar het Kröller-Müller museum (o.a. veel werken van Vincent van Gogh) met de bekende beeldentuin, het Jachthuis en het Museonder (heel leuk voor kinderen) al fietsend genieten van het prachtige heidelandschap. Dit gebied is bij uitstek geschikt voor fietsers, mountainbikers, wandelaars en ruiters.

Zwemmen en wellness in Lunteren en wilt u uitgebreid shoppen: de Domstad Utrecht, het gezellige Amersfoort en het creatieve en groene Arnhem liggen allemaal in de naaste omgeving van uw vakantiehuis. Burgers Zoo, Ouwehands Dierenpark, de Apenheul, het Dolfinarium en nog veel meer: voor iedereen altijd weer een ontdekking.

Delen via:

Schrijf een beoordeling

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *