Villa It Soal Waterpark-Waterlelie

Vakantiehuis Nederland, Friesland, Workum - max. aantal personen 8. U kunt dit vakantiehuis Nederland huren vanaf: € 570 per week.

Beschrijving villa It Soal Waterpark-Waterlelie

villa It Soal Waterpark-Waterlelie is een comfortabele en goed verzorgde vakantievilla met eigen aanlegsteiger, prachtig gelegen aan het water. Sloep te huren via de nabijgelegen haven. De Workummerwaard ligt in open verbinding met het IJsselmeer. Daarnaast beschikt de villa over 2 badkamers, waarvan 1 met whirlpool. Op korte afstand van de historische stadjes Workum, Hindeloopen en Joure gelegen.

Te bezoeken vanuit het vakantiehuis zijn onder andere Jopie Huisman museum, Friese Meren en de Waddeneilanden. Daarnaast biedt het IJsselmeer volop watersportmogelijkheden, zoals zwemmen, surfen, varen, etc.

Omgeving Workum

De omgeving leent zich uitstekend voor vele tochten per boot, fiets of te voet. Ook een boottocht vanuit Harlingen naar Terschelling of Vlieland behoord tot de mogelijkheden.
Op 750m van deze heerlijke villa verwijderd, ligt het IJsselmeer. Het strand is door het ondiepe water bij uitstek geschikt voor gezinnen met jonge kinderen. Tijdens de schoolvakanties is er een enthousiast recreatieteam aanwezig. Buren HFR005, 006, 007,013. Handdoeken te huur.

Delen via:

Schrijf een beoordeling

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *