Villa Waterpark It Soal

Vakantiehuis Nederland, Friesland, Workum - max. aantal personen 6. U kunt dit vakantiehuis Nederland huren vanaf: € 729 per week.

Beschrijving Villa Waterpark It Soal

Deze uitnodigende en comfortabele villa bevindt zich direct aan het water. Door de aanwezigheid van een sauna en een buitenjacuzzi met uitzicht op het water is dit vakantiehuis het hele jaar door geschikt voor een vakantie met familie en vrienden.

Villa Waterpark It Soal beschikt over een terras op de begane grond en twee terrassen op de eerste verdieping. Ook kunt u uw eigen boot meenemen naar dit vakantiehuis in Workum, aangezien het vakantiehuis over een eigen aanlegsteiger en zwemtrap beschikt. Vissen direct bij de villa of sportvissen op de Waddenzee behoren tot de mogelijkheden. Daarnaast bevindt de villa zich op een vakantiepark nabij een haven, waar u een boot kunt huren.

De kinderen vermaken zich in de speeltuin op het vakantiepark. Aan het kanaal bevindt zich een restaurant, waar u onder het genot van een kop koffie kunt genieten van de vele boten die langs varen. Handdoeken te huur.

Omgeving Workum

De Workummerwaard staat in open verbinding met het IJsselmeer. Op het IJsselmeer is het mogelijk om te varen, zwemmen en surfen. De omgeving kunt u uitstekend op de fiets verkennen. Maak een fietstocht langs de dijk en pas op voor loslopend vee. De kleine historische stadskern van Workum is gemakkelijk met de fiets bereikbaar. Ook is het centrum van Hindeloopen niet ver weg gelegen en zeker een bezoek waard.

Slechts enkele km ten zuiden van Workum is de voormalige Hanzestad Stavoren gelegen. Deze kleine stad is aan het IJsselmeer gelegen en is de oudste stad van Friesland. Op ongeveer 20km afstand is de stad Sneek gelegen.

Verplicht

Extra kosten exclusief: Verbruikskosten exclusief naar verbruik
Voorschot: € 7,50 per dag
Toeristen-belasting:  € 1,25 per persoon/dag
Bedlinnen: € 8,00 per persoon
Eindschoonmaak: € 17,00 (Min 100,00) per persoon
Delen via:

Schrijf een beoordeling

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *