Wellness vakantiehuizen

Voor een heerlijke wellness vakantie

Wellness vakantiehuizen

Wanneer u toe bent aan rust en ontspanning dan is een vakantiehuis met wellnessfaciliteiten precies wat u nodig heeft. Wat is er heerlijker dan uren door te brengen in de sauna of jacuzzi van uw eigen vakantiehuis of nog even baantjes te trekken in uw eigen privé zwembad. Een aantal vakantiehuizen beschikken over een jacuzzi, sauna en zwembad. Als dat niet genieten is! Ontdek al onze wellness vakantiehuizen.

Genieten van een luxe wellnessweekend

Even alle drukte en verplichtingen achter u laten? Een heerlijk wellnessweekend zorgt ervoor dat u weer als herboren thuiskomt en er weer vol tegenaan kunt. Tijdens een verblijf in een vakantiehuis genieten u van een warme sauna of een jacuzzi. Bij Boekluxevilla vindt u veel wellness vakantiehuizen waar u tijdens een wellnessweekend kunt verblijven. Zo kunt u met uw gezin of uw partner verblijven in een luxe vakantiehuis of misschien wel met goede vrienden in een groepsaccommodatie met wellnessfaciliteiten.

Verblijf tijdens een wellnessweekend in een luxe vakantiehuis

Nog even met uw partner, het gezin of een groep vrienden een weekendje weg? Boek dan een wellnessweekend in een luxe vakantiehuis. Wanneer u dichtbij huis wil blijven kunt u bijvoorbeeld denken aan de Ardennen. Hier vindt u veel luxe vakantiehuizen met jacuzzi, sauna of binnenzwembad en verschillende vakantiehuizen bieden het allemaal. Maar ook in Nederland of Frankrijk biedt Boekluxevilla een mooi aanbod wellness vakantiehuizen voor een heerlijk wellnessweekend of wellness vakantie.

Meer dan wellness

Veel vakantiehuizen hebben leuke extra’s zoals een biljart, een thuisbioscoop of zelfs een tennisbaan. Gaan de kinderen mee op vakantie? Dan heeft u een ruime keuze aan kindvriendelijke vakantiehuizen. Met een speeltuintje, trampoline, schommel of tafeltennistafel hebben ze de tijd van hun leven en de ouders meer tijd om te ontspannen.