Wintersport chalets in Frankrijk

Voor een heerlijke skivakantie in Frankrijk


Populaire skigebieden

Wintersport chalet Frankrijk

Bent u op zoek naar een wintersport chalet Frankrijk? In Frankrijk vindt u prachtige wintersport chalets voor een heerlijke wintersportvakantie. Te denken valt bijvoorbeeld aan een wintersport chalet Frankrijk met sauna, jacuzzi of misschien wel allebei. Boekluxevilla heeft voor u de mooiste chalets geselecteerd. Bij elk chalet staat bovendien vermeld welke faciliteiten het biedt.


Wintersport Frankrijk

Een wintersport chalet Frankrijk is uitstekend geschikt voor een heerlijke skivakantie! Want Frankrijk biedt qua wintersport uitstekende mogelijkheden op alle fronten.

Te denken valt aan skigebied Les Portes du Soleil, wat de toegang tot de zon betekent. Het biedt u toegang tot een superklasse skigebied. Door de twee royale skigebieden in het Franse Departement Boven-Savoie en in het Zwitserse kanton Wallis te verbinden, kunnen wintersporters het grootste internationale skigebied van de wereld bedwingen.

De hellingen van Portes du Soleil liggen op een hoogte tussen de 950 en 2450 meter en bieden 650 kilometer perfecte pistes. U heeft heeft slechts één skipas nodig. Daarnaast biedt het skigebied ongeveer 200 liften en meer dan 250 pistes en hierdoor kan het enorme skigebied zonder lange wachttijden worden doorkruist.

Maar ook het skigebied Paradiski biedt uitstekende skimogelijkheden.La Plagne en Les Arcs vormen samen het skigebied Paradiski welke gekoppeld zijn aan de revolutionaire hogesnelheidskabelbaan. Deze kabelbaan heeft een capaciteit van 200 personen. De Vanoise Express vervoert skiërs over de vallei tussen La Plagne (Montchavin-Les Coches) en Les Arcs ( Peisey-Vallandry).

Paradiski is één van de grootste skigebieden ter wereld, met maar liefst meer dan 420 kilometer pistes en 2 gletsjers met 2 pieken boven de 3000 meter. Daardoor is Paradiski een sneeuwzeker gebied dat zowel beginners als gevorderden meer dan voldoende te bieden heeft.

Gaat uw voorkeur uit naar een iets minder groot skigebied dan is het Massif des Aravis een uitstekende keuze. Dit skigebied ligt tussen het Mont Blanc massief en het Lac d'Annecy en heeft vier knusse skidorpen: La Clusaz, Le Grand Bornand, Manigod en Saint Jean de Sixt. Voor een wintersport chalet Frankrijk zit u hier dan erg goed. Want in elk van deze dorpjes voeren de charme van houten chalets en van gezellige straatjes de boventoon. Daarnaast vindt u in dit bosrijke gebied 208 kilometer aan pistes, vele off-piste mogelijkheden en een goed onderhouden snowpark.

Dankzij de geografische ligging in de Voor-Alpen met de Mont Blanc als buffer, is men hier jaarlijks verzekerd van zéér goede sneeuwcondities. Doordat de meeste hellingen niet op het zuiden gericht zijn, kunt u vaak tot ver in april nog prima skiën!