Wintersport chalets in Zwitserland

Voor een heerlijke skivakantie in Zwitserland


Populaire skigebieden

Wintersport chalet Zwitserland

Bent u op zoek naar een wintersport chalet Zwitserland? In Zwitserland vindt u prachtige wintersport chalets voor een heerlijke wintersportvakantie. Te denken valt bijvoorbeeld aan een wintersport chalet Zwitserland met privézwembad, sauna of jacuzzi of misschien wel allemaal. Boekluxevilla heeft voor u de mooiste chalets in Zwitserland geselecteerd. Bij elk chalet staat bovendien vermeld welke faciliteiten het biedt.

 

Wintersport Zwitserland

Een wintersport chalet Zwitserland is uitstekend geschikt voor een heerlijke skivakantie! Want Zwitserland biedt qua wintersport uitstekende mogelijkheden op alle fronten.

Te denken valt aan het skigebied Les 4 Vallées wat het Zwitserse antwoord is op Frankrijk's Les 3 Vallées. Dit skigebied biedt 412km pistes en enkele van de beste op- en off-piste skigebieden. En is daarom een winterparadijs voor wintersporters, ergens tussen hemel en aarde. De majestueuze vierduizenders vormen een prachtige setting gewijd aan wintersport. Als u van de winter houdt, zult u van Zwitserland houden! Kortom: de mogelijkheden zijn onbeperkt en sneeuw is gegarandeerd.

Skigebied Crans-Montana ligt op een zonnige hoogvlakte en biedt wintersporters een indrukwekkend uitzicht op de majestueuze bergtoppen van de Matterhorn en de Mont Blanc. Daarnaast biedt de 160 km pistes, die 26 van de modernste kabelbanen bevatten, skiërs en snowboarders uitdagend terrein aan.

Skigebied Crans-Montana heeft veertig kilometer langlaufpaden en 60 kilometer geprepareerde winterwandelwegen welke volop avontuur bieden in een prachtig sneeuwlandschap. Daarnaast maken de gastvrijheid en het brede scala aan culturele en sportieve evenementen in Crans-Montana van elk verblijf een belevenis.

Skigebied Villars - Gryon in de Zwitserse Alpen vormen een uitstekend skigebied en de dorpen zijn onderling met elkaar verbonden. Een skivakantieparadijs voor alle wintersporters en voor het hele gezin.

Villars - Gryon bieden ook directe toegang tot het skigebied van Les Diablerets, waardoor vijf wintersport gebieden worden gelinkt tot een skigebied van meer dan 100 km met 34 liften. Met prachtige landschappen en perfecte pistes voor alle niveaus, is Villars-Gryon een Zwitsers wintersport paradijs.

skigebied Les Portes du Soleil, wat de toegang tot de zon betekent. Het biedt u toegang tot een superklasse skigebied. Door de twee royale skigebieden in het Franse Departement Boven-Savoie en in het Zwitserse kanton Wallis te verbinden, kunnen wintersporters het grootste internationale skigebied van de wereld bedwingen.

De hellingen van Portes du Soleil liggen op een hoogte tussen de 950 en 2450 meter en bieden 650 kilometer perfecte pistes. U heeft heeft slechts één skipas nodig. Daarnaast biedt het skigebied ongeveer 200 liften en meer dan 250 pistes en hierdoor kan het enorme skigebied zonder lange wachttijden worden doorkruist.